Voor de scherpste reparatie prijzen van de regio, ga je natuurlijk naar Mofix!< Reparatie van al uw audio apparatuur en computers  Bel ons Tel:  0229-755316

     Reparatie voor Hoorn, Zwaag, Blokker, Wognum en Koggenland

Mofix prijslijst 2018

In onderstaande prijslijst vindt u onze actuele prijzen voor 2018. Al onze vermelde prijzen zijn inclusief BTW.

Bij het niet doorgaan van een reparatie brengt Mofix onderzoekskosten in rekening.

Onderzoekskosten vervallen altijd bij doorgaan reparatie na akkoord prijsopgave.

Computer reparatieAudio reparatie

Laptop reparatieData recovery

Wat gaat de reparatie kosten

Regelmatig krijgen wij de vraag, wat gaat de reparatie mij ongeveer kosten. De reparatiekosten zijn echter afhankelijk van het defect en de kosten van eventuele nieuwe onderdelen. Na onderzoek nemen wij altijd eerst contact met u op voor een gerichte prijsopgave!

Tijdens het uitvoeren van uw reparatie nemen wij contact met u op wanneer de reparatiekosten toch hoger uitvallen als reeds eerder besproken.

Bij Mofix staat u nooit voor onverwachte kosten. Alles gaat in overleg.

Wanneer wij vinden dat de reparatiekosten de economische waarde van het apparaat gaan overschrijden, dan nemen wij altijd eerst contact met u op alvorens de reparatie wordt vervolgd.

Reparatieprijzen kunnen in de loop der tijd veranderen. Dit heeft te maken met prijzen van ingekochte onderdelen welke aan prijsstijging of daling onderhevig zijn.

Wanneer onderdelen via de normale inkoopwegen niet meer leverbaar zijn, dan zullen wij altijd in overleg met u, uitwijken naar bijvoorbeeld 2de hands onderdelen.

Mofix berekend onderzoekskosten. Waarom onderzoekkosten? Het opsporen van fouten kost relatief veel tijd. Daar komt nog bij dat sommige apparaten alleen zo nu en dan hun storing weergeven. Het betreffende apparaat moet worden ontmanteld, waarna verschillende metingen pas mogelijk zijn. Soms moet eerst een onderdeel worden vervangen om het eindresultaat waar te nemen. Vaak wordt het apparaat eerst (provisorisch) gerepareerd en gecontroleerd.

Mofix geeft altijd 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde reparatie. Software reparaties vallen niet onder de garantie.

Toetsenbord vervangen

Wanneer u gebruik maakt van onze toetsenbord vervang service,
betreft de vermelde prijs in onze prijslijst de arbeidskosten voor het vervangen
van uw toetsenbord.
Het nieuwe toetsenbord is niet bij deze prijs inbegrepen.