Beste klant, voor het aanmelden van een reparatie dient u ons reparatieformulier te gebruiken. Binnen 8 uur maken wij dan een passende afspraak met U.

Reparatie van uw Tablet of NavigatieApple iPad, Samsung Galaxy Tab, Microsoft Surface, TomTom, Garmin

Mofix repareert tablets zoals Apple Ipad, Samsung Galaxy Tab en Microsoft Surface en vele andere merken.

Een veel voorkomend probleem bij tablets is een gebarsten scherm of een touchscreen dat niet reageert door bijvoorbeeld het per ongeluk laten vallen van het apparaat. Mofix vervangt voor u het scherm waarna de tablet weer als nieuw is.

Ook het vervangen van bijvoorbeeld de accu, volumeknop, luidspreker, hoofdtelefoon -aansluiting, home-button, power-button, camera, oplaadaansluiting, micro USB of de backcover kunnen wij voor u uitvoeren.

Geachte klant: Helaas zijn niet alle tablet merken goed te herstellen of onderdelen hiervoor zijn moeilijk tot niet leverbaar. Vaak betreffen dit tablets welke in China zijn aangekocht of erg goedkope merken. Informeert u alstublieft eerst naar de mogelijkheden met betrekking tot het door u aan te bieden merk.

Ook voert Mofix reparaties uit aan navigatie apparaten zoals TomTom of Garmin. Bijvoorbeeld het vervangen van de accu. Informeer naar de mogelijkheden.


Altijd prijsopgave vooraf en 3 maanden garantie op uw reparatie!TomTom reparatie


tablet oplaadpunt


tablet gebroken glas


tablet touchsreen - digitizer


Mofix voert geen reparaties uit aan mobiele telefoons !