Reparatie van Industriële elektronica en besturingen van diverse machines Reparatie van al uw audio apparatuur en computers  Bel ons Tel:  0229-755316

     Reparatie voor Hoorn, Zwaag, Blokker, Wognum en Koggenland

Reparatie van Industriële elektronica en besturingen.

Reparatie van industriële elektronica; frequentieregelaars, voedingen, monitoren, industriële computers, et cetera. De elektronica wordt op basis van hoge kwaliteitsnormen in onze eigen werkplaats gerepareerd.

Wij kunnen u de helpende hand bieden.

Is uw CNC machine of industriële besturing defect en is er geen sparepart meer beschikbaar? Of is vervanging van het component erg kostbaar of is reparatie bij de dealer veel te duur, zoals bijvoorbeeld bij frequentieregelaars?

Met meer dan 20 jaar ervaring in het repareren van diverse apparatuur hebben wij een ruimschootste kennis. De kans, dat we u kunnen helpen met uw defecte besturing is erg groot. Diverse bedrijven in Noord-Holland hebben ons reeds gevonden. Van beton tot staal industrie, grafische en landbouw automatisering en machinebouwers.

We hebben de mogelijkheid om apparatuur van diverse merken te repareren. Zoals, Siemens, ABB, Lenze, NUM CNC, en vele andere merken. Ook kunt u bij ons terecht voor bijvoorbeeld reparatie van de elektronische besturing van Potveer ARC binders.

Informeer naar de mogelijkheden via ons contactformulier. Wij repareren niet op locatie. Alle reparaties worden in onze eigen werkplaats uitgevoerd.