Laptop en Tablet reparatie | Computer reparatie | Audio en Video reparatie! Reparatie van al uw audio apparatuur en computers  Bel ons Tel:  0229-755316

     Reparatie voor Hoorn, Zwaag, Blokker, Wognum en Koggenland

Maak kennis met onze mensen en vertrouwde partners

Computer, Laptop of je Tablet kapot | Mofix fixt het | Reparatie in Hoorn

Mofix
Patrick Overduin

Patrick is eigenaar van Mofix en tevens uw aanspreekpunt en heeft service verlening hoog in het vaandel staan. Met 20 jaar ervaring op reparatiegebied van consumentenelektronica, industriële elektronica, verkoop en advies helpt hij u graag opweg.


Patrick hersteld voor particulieren en bedrijven. Voor specialistische reparaties weten computerbedrijven uit de regio Patrick steeds vaker te vinden. Waar de reparatiemogelijkheden van anderen stopt, gaan zijn mogelijkheden nog een stuk verder. Tot op component niveau!


Hoogeveen elektra totaal

H.E.T.
Wietze Hoogeveen

Hoogeveen Electra Totaal is een electrotechnisch installatiebureau dat LED verlichting plaatst en bedrijven en detailhandel adviseert in plaatsing van LED verlichting.


Voor beveiliging, datacommunicatie, elektrotechniek, geluidsinstallaties, keuringen van gereedschap, ladders en trappen en service en onderhoud bent u bij Hoogeveen Electra Totaal op het juiste adres.


Bit-tech

Bit-tech
George Musch

George Musch van Bit-Tech helpt u graag verder opweg in de digitale wereld. Onderhoud aan uw computer, server/nas. Uw kinderen veilig laten internetten, helpen bij foto's bewerken of een fotoalbum maken.


George weet altijd raadt en deze kennis wil hij graag met u delen. George geeft regelmatig:


Computer lessen (uitleg op een simpele en rustige methode) makkelijker en eenvoudiger omgaan met Windows, Office, Internet, E-mail, Enz:


Android lessen (uitleg op een simpele en rustige methode) makkelijker en eenvoudiger omgaan met Android Telefoons & Tablet Enz: